Event:Free Business Analytics Inspiration Workshop

Nieuwe inzichten creëren, betere beslissingen nemen, heldere oorzaakanalyses opzetten. Wij herkennen deze doelstellingen. Als ondernemer, adviseur of controller heb je vaak veel datasets met relevante bedrijfsinformatie tot je beschikking. Deze datasets hebben de potentie om tot grote inzichten te kunnen leiden. Deze datasets zodanig bewerken en met elkaar verrijken, is echter vaak een behoorlijke uitdaging. Hier komt Data3Sixty Analyze om de hoek kijken.

Tijdens onze Inspiration Workshop laten we zien hoe je in Data3Sixty Analyze meerdere databronnen kan inlezen en kan bewerken, hoe eenvoudig het is om de gemaakte routine opnieuw te draaien en hoe door de wijze van opbouwen van een analyse in Data3Sixty Analyze meer inzicht krijgt in je analyse.

Op basis van het datamodel dat we hebben gemaakt in Data3Sixty Analyze een visueel aantrekkelijk en interactief dashboard maken? Doelstellingen omzetten in heldere visualisaties? Binnen een mum van tijd leer jij hoe dit kan in Tableau, zo krijg je bijvoorbeeld meer inzicht in de KPI’s die voor jou van belang zijn, specifiek gericht op jouw bedrijf en jouw wensen.

Verder zullen we laten zien hoe Python kan worden ingezet om nog dieper in de beschikbare data te duiken en patronen te ontdekken die je nieuwe inzichten geven in jouw onderneming en welke je kunnen helpen bij de besluitvorming.

Event informatie
Entree kosten Gesloten
Datum 11 juni 2021 - 14:00
11 juni 2021 - 16:00
Event delen
Locatie Online
Aantal plekken 12 plekken
Entree kosten Gesloten
Datum 11 juni 2021 - 14:00
11 juni 2021 - 16:00
Locatie Online
Aantal plekken 12 plekken
Event delen
Heb je vragen?
Wij helpen je graag
+31 (0)10 284 92 88