Machine learning voor auditors & controllers

Doe mee met het gebruik van Machine Learning op de auditreis

Of u nu lid bent van een datagedreven auditteam, een financieel manager of een business controller, wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze Machine Learning Journey met het Coney Minds-team.

In de afgelopen vijfentwintig jaar hebben wij data-analyse geïntegreerd in audit-, controlling- en managementrapportageprocessen. Als Coney staan ​​wij sinds 2005 in de frontlinie bij het verder verbeteren van data-analyse in het bredere business assurance-domein. Wij zijn klaar voor de volgende stap: het onbekende ontdekken.

http://-%20Pieter%20de%20Kok%20

Machine learning gives the power to automate the future. And can help auditors & controllers in an masive way

- Pieter de Kok
De uitleg

Wat is clusteren?

Clustering is een Machine Learning-techniek waarbij gegevenspunten worden gegroepeerd. In theorie zouden gegevenspunten die zich in dezelfde groep bevinden vergelijkbare eigenschappen en/of kenmerken moeten hebben, terwijl gegevenspunten in verschillende groepen zeer verschillende eigenschappen en/of kenmerken zouden moeten hebben.

Clustering will support the audit process becoming smarter. New insights, highlighted by the Machine. Maybe we will find some unknows, never known before.

– Pieter de Kok

 

Ontdek het onbekende met Machine Learning

Of u nu lid bent van een datagedreven auditteam, een financieel manager bent of een business controller, wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze Machine Learning Journey met het Coney Minds-team.

DOWNLOAD
The benefits

Feiten Data-Analytics

 • Input data from the source
 • Data-wrangling with ETL Tools
 • Looking for results based on pre-defined, human mind, “show me” questions
 • Validating the outliers

The benefits

Feiten Machine Learning

 • Input data from the source
 • Clustering by Machine Learning
 • Validating and understanding the clusters
 • Validating the results from the Machine Learning algorithms

Dit is de tijd!

Waarom deelnemen aan de reis?

Dat is een goede vraag. Er is veel te doen in de markt als het gaat om het gebruik van Machine Learning. Tal van experts en goeroes, maar de werkelijke waarde van Machine Learning moet nog worden ontdekt. Kijk bijvoorbeeld eens eerlijk naar het hedendaagse Assurance-landschap.

Er is vandaag de dag geen auditdossier of intern controleprogramma te vinden waar (interne) assurance wordt afgeleid uit het gebruik van Machine Learning of Artificiële Intelligentie. Geen. Tegelijkertijd voelen we allemaal die onverklaarbare drive en nieuwsgierigheid om de kracht, de potentiële meerwaarde van Machine Learning te ontdekken.

Laten wij dus samenwerken en aan dzee reis beginnen. Misschien blijkt Machine Learning te zijn:

 • Slimmer in vergelijking met data-analyse
 • Minder bevooroordeeld dan het menselijk brein
 • Sneller, vergelijken met data-wrangling

Start je reis

De journey is als volgt

Wij bieden een minimum Viable Product

De afgelopen 12 maanden hebben wij samengewerkt met Global Orange om ML Zero te ontwikkelen. Dit is ons minimale levensvatbare product. Het begin. Wij kunnen interne auditors, externe auditors, financiële managers en business controllers een Machine Learning Portal bieden om datasets te uploaden om ontdekt te worden voor het onbekende.

Het team van Coney Minds zal u stap voor stap begeleiden tijdens de hele reis. Wij moeten ook het onbekende ontdekken en verkennen. Wij zijn misschien de specialist in data-analyse, process mining en data-visualisatie, maar wij zijn net zo goed onderdeel van deze reis als u.

Wij denken dat de reis met Coney Minds zeker een jaar zal duren. Na een jaar kunt u, uw team, uw bedrijf of bedrijf overstappen op Product ML NEXT. Dat product zal vergelijkbaar zijn met ML Zero, maar aangezien ML een reis is voor alle belanghebbenden, weten wij op dit moment niet wat Product ML Next zal bevatten. Misschien een ML SAAS-oplossing, misschien een lokale desktop-oplossing, wij zullen het samen ontdekken.

Onze mindset naar Machine Learning

 • We moeten het simpel houden
 • We hebben niet veel controlepunten nodig
 • Het moet slimmer en effectiever zijn in vergelijking met data-analyse
 • We moeten de bevindingen kunnen begrijpen, valideren en documenteren

Doe mee aan de reis

Wanneer u geïnteresseerd bent om mee op reis te gaan en het onbekende te ontdekken, neem dan contact met ons op via Coney Minds via info@coneyminds.nl of bel ons op kantoor Rotterdam op 010 284 92 88. Wat wordt uw investering in het eerste jaar?

Wij begrijpen die vraag, het is een eerlijke en relevante vraag. Wat zou de waarde zijn van het vinden van onbekende? Wij weten het niet. Wij hebben verschillende prijsmodellen overwogen, maar omdat het onze ambitie is om het simpel te houden, hebben we besloten om te komen met een abonnementsmodel op basis van eerlijk gebruik per uur. Aan bepaalde stappen kunnen wij wat meer uren besteden dan verwacht, misschien aan andere stappen minder.

Abonnement Model Product Nul – Aantal datasets, frequentie en aantal datasets

Wat zal de investering zijn in het eerste jaar?

"Deze ML-propositie is ontwikkeld in nauwe samenwerking met GO - Creating Intelligent Software - www.globalorange.nl. Wij zullen met GO blijven samenwerken om onze propositie verder te verbeteren. Het is onze gezamenlijke ambitie om een ​​echte, realistische en eerlijke prijs te lanceren ML-oplossing voor het assurance-domein, stap voor stap".

Product Zero - EUR per yearSubscription Model
Datasets / Frequency< 5< 10
Every Quarter€9.000€17.500
Every Six months€5.000€10.000