Accountancy

Wij werken binnen het Accountancy concept met ondernemers die (nog) niet controleplichtig zijn, maar veel belang hechten aan relevante business informatie.

Ondernemers met belangstelling voor data-analyse (en) of die willen meegroeien met Coney Minds richting de wettelijke controle, bedienen we graag met onze datagedreven Accountancy dienst.

We leveren niet alleen een jaarrekening met samenstelverklaring en de belastingaangifte, maar maken ook een op maat KPI dashboard voor analyse van de belangrijkste resultaten van uw onderneming .

Wij geloven in de kracht van het samen ontdekken van trends, prestaties, uitzonderingen en risico’s met betrekking tot uw business met behulp van data-analyse en data-visualisatie. Op maat, to-the-point.

Hierin verschaffen we informatie over de top 5 van meest relevante onderwerpen voor uw organisatie. Denk hierbij aan omzet per artikelgroep of afzetmarkt, retouraanvragen op goederen, marge per artikel(groep) of afnemer of het aantal declarabele uren per werknemer.

  • Meer dan alleen een jaarrekening, unieke combinatie met relevante KPI management informatie en fiscale dienstverlening,
  • Management informatie ondersteunt u als ondernemer in het maken van belangrijke zakelijke beslissingen,
  • Wij geloven in de kracht van het ontdekken van trends, prestaties, uitzonderingen en risico’s met behulp van de moderne gereedschappen,
  • Vaste prijsafspraken, geen verrassingen.

Drie bouwstenen Accountancy

1

Check voor uw onderneming

Coney Minds heeft een set aan data scripts ontwikkeld. Hiermee kunnen wij informatie over uw onderneming analyseren en visualiseren. Deze informatie is noodzakelijk voor het maken van de juiste zakelijke beslissingen. Deze check omvat een top 5 van meest relevante onderwerpen voor uw organisatie. Ook kunnen wij desgewenst met behulp van data analyse, tussenrekeningen, intercompany, aansluitingen van subadministraties en databases verzorgen. We stellen in Tableau Server een op maat gemaakt dashboard ter beschikking aan ondernemers.

2

Fiscale aangiften

In de continue veranderde belastingwetgeving kunnen wij u ondersteunen met bij de fiscale aangiften. Coney tax experts verzorgt alle type fiscale aangiften en kunnen, waar mogelijk, geld voor u besparen. We controleren alle ontvangen aanslagen zodat we zeker weten dat deze correct zijn en er niet teveel betaald wordt. Indien nodig, dienen wij een bezwaarschrift in of zullen wij een fiscale procedure voor u voeren.

3

Een jaarrekening met samenstelverklaring en publicatiestukken

Coney Minds werkt met de modernste software waardoor we de totstandkoming van de jaarstukken efficiënt kunnen verzorgen. Ook MKB ondernemers die nu nog niet controleplichtig zijn, maar mogelijk in de toekomst wel, kunnen we deskundig en vakbekwaam begeleiden naar controleopdrachten.

Samen maken we een Top 5 van de belangrijkste KPI’s van uw organisatie. We analyseren in welke mate doelstellingen worden bereikt door relevante trend- en uitzondering analyses met inzet van data-analyses. Indien gewenst kunnen we deze analyses uitbreiden met bijvoorbeeld Cashflow Forecast analyses of bouwen we een bredere set aan Management Reporting.

Andere services