Werken bij Coney Minds

Bij Coney Minds werken we niet alleen met cijfers, maar vooral ook met elkaar. Wij hechten veel waarde aan de persoon. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar juist ook voor ons team. Onze platte organisatiecultuur geeft alle teamleden de ruimte om mee te denken. Bij Coney Minds zorgt jouw input ervoor dat wij samen het verschil maken. Wij zijn dan ook op zoek naar jou!

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak. Lees hier hoe zij bij Coney Minds terecht zijn gekomen en hoe zij hun werk ervaren.

Professionals

Coney Minds is ‘people minded’, dus werkplezier en –geluk staan voorop. Wij zijn op zoek naar collegas die ons team in diverse functies komen ondersteunen. Neem een kijkje bij de verschillende openstaande vacatures, stuur een open sollicitatie of een contactverzoek. 

Starters

Coney Minds is ‘people minded’, dus werkplezier en –geluk staan voorop. Wij zijn op zoek naar collega’s die ons team in diverse functies komen ondersteunen. Wil je starten in de accountancy en kom je net van het VWO af, ben je (bijna) afgestudeerd aan het hbo, ben je op zoek naar een leuke werk- of stageplek? Wij komen graag met je in contact. Neem een kijkje bij de verschillende openstaande vacatures, stuur een open sollicitatie of een contactverzoek.

Studenten

Coney Minds is ‘people minded’, dus werkplezier en –geluk staan voorop. Ben jij bezig met een relevante studie op het gebied van accountancy of data science? Ook dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van studenten bij (afstudeer)opdrachten vanuit de opleiding en het maken van de link naar de praktijk binnen Coney Minds.

Je kunt dan ook stagelopen bij Coney Minds. Wij hebben al meerdere enthousiaste stagiair(e)s begeleid en hebben er vervolgens ook een aantal als nieuwe collega mogen verwelkomen.