Offerte Aanvragen

Kennismaking & Offertetraject

Welkom bij Coney Minds

De accountancy en business analytics markt is continu in beweging. We hebben sinds de start van Coney Minds in 2005 een data driven aanpak en people mindset ontwikkeld. Inmiddels bedienen we hiermee ruim tachtig verschillende ondernemingen en organisaties per jaar.

We staan altijd open voor nieuwe kennismakingen, maar willen onze tijd besteden aan ondernemingen en organisaties die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in onze aanpak en mindset.

Via onderstaande aanmeldknop kunt u een Coney Minds partner naar voorkeur vragen met u contact op te nemen om onze dienstverlening te bespreken. De eerste kennismaking doen wij via Teams (online) en alle vragen zijn welkom. Uw partner naar voorkeur neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden en / of verdere toelichting te geven.

We starten een beperkt aantal nieuwe samenwerkingen per jaar en als we zo’n samenwerking opstarten, zijn we ook echt overtuigd dat Coney Minds een waardevolle en langdurige relatie kan opbouwen.

Maak kennis met Natalie

Natalie Kaspers-Broekhuizen RA; partner Audit & iAccountancy; externe accountant

Maak kennis met Onno
Onno Wouters RA, partner Analytics Advisory

Maak kennis met Pieter
Pieter de Kok RA; managing partner Coney Minds, Audit, ESG en Analytics Advisory

Offertetraject

Audit en Accountancy dienstverlening

 • Na ontvangst van uw offerteverzoek ontvangt u een link naar onze audit of iAccountancy dienstverlening met het verzoek te bevestigen dat onze datagedreven aanpak en people mindset u aanspreekt.
 • U bent nog steeds enthousiast? Wij ontvangen voor het inplannen en voorbereiden van een face-to-face kennismaking dan graag de volgende informatie ter beoordeling van u:
  – Schets IT-landschap,
  – De laatste jaarrekening of andere relevante cijferopstelling,
  – Actuele juridische structuur.
 • Zien wij na beoordeling kans tot een waardevolle samenwerking dan sturen wij u vooraf een prijsindicaties (range in euro’s en urenbesteding, verdeeld naar hoofdactiviteiten: planning, uitvoering en rapportage). Bent u vervolgens ook nog enthousiast, dan plannen we via e-mail een afspraak in op uw locatie.
 • De bespreking met u is gericht op drie aspecten: 1) échte kennismaking en aanvoelen of er een ‘klik’ is met elkaar 2) samen valideren of onze aanpak en mindset aansluit op uw wensen en passen binnen het IT- en businesslandschap en3) bespreken van de budgetrange en ‘Go or No-Go’ vraag.
 • Bij een “Go” plannen we voor een audit traject direct een workshop in. Een audit workshop is onderdeel van onze aanpak en hierin verdiepen we ons, samen met uw team, in het IT Landschap, de onderkende risico’s, de opzet relevante bedrijfsprocessen en de maatregelen interne beheersing. Met deze kennis verfijnen we onze aanpak.
 • Bij een “Go” voor iAccountancy plannen we direct een vervolg in om in een workshop de voorbereiding jaarrekening, KPI Dashboard en werkzaamheden rondom fiscale compliance, te bespreken.
 • De dag na de workshop sturen wij u de opdrachtbrief om de samenwerking direct te formaliseren.

 

Traject starten
Offertetraject

Analytics Advisory

 • U heeft ons benaderd met een hulpvraag rondom een van onze Analytics Advisory diensten. Dat waarderen we enorm.
 • Wij ontvangen voor het inplannen van een face-to-face kennismaking graag relevante informatie van u om ons goed voor te bereiden. Wij nemen vooraf contact op om dit informatieverzoek door te spreken. Wij beoordelen vervolgens de ontvangen informatie.
 • Zien wij na beoordeling kans tot een waardevolle samenwerking dan sturen wij u vooraf een prijsindicaties (range in euro’s en urenbesteding, verdeeld naar hoofdactiviteiten: planning, uitvoering en rapportage). Bent u vervolgens ook nog enthousiast, dan plannen we via e-mail een afspraak in op uw locatie.
 • De bespreking met u is gericht op drie aspecten: 1) échte kennismaking en aanvoelen of er een ‘klik’ is met elkaar 2) samen valideren of onze aanpak en mindset aansluit op uw wensen en passen binnen het IT- en businesslandschap en 3) bespreken van de budgetrange en ‘Go or No-Go’ vraag.
 • Bij een “Go” plannen we direct een eerste sessie in om de scope van de werkzaamheden uit te diepen, de data-uitvraag te valideren en het project op te starten.
 • De dag na de sessie sturen wij u de opdrachtbrief om de samenwerking direct te formaliseren.

 

Traject starten

De Audit Machine

image6_480x260

De top in data-analyse

image5_480x260

Management Reporting – De Verdieping

Neem contact op

Rotterdam

Van Nelleweg 1212
3044 BC Rotterdam

Haarlem

Grote Houtstraat 180
2011 SZ Haarlem
+31 (0)10 284 92 88
info@coneyminds.nl

Goirle

Dorpsstraat 2a
5051 CK Goirle