Jaarrekeningcontrole (auditing3.0)

Controle van de jaarrekening, wettelijk of vrijwillig, ondersteund door data-analyse. In onze controle aanpak staan uw bedrijfsprocessen, transacties en mensen centraal.

Wij werken samen met ondernemers en financieel directeuren die onze uitgangspunten delen. Wij vinden ons vak het allermooiste vak omdat wij elke dag op een positieve manier samenwerken, inzicht geven in wat er goed gaat en waar het eventueel fout gaat.

  • Méér dan jaarrekeningcontrole; met behulp van data-analyse, process mining en heldere data-visualisaties geven we betekenis aan cijfers,
  • Toegang tot onze Tableau Server omgeving voor inzicht in onze data-analyse bevindingen (Story of the Audit),
  • Doorlopend controleren om inzicht te krijgen in risico’s, trends, prestaties & uitzonderingen,
http://Aryaan%20Finances%20&%20Investments%20Holdings%20B.V.-%20Sunil%20Samtani

Coney Minds is our accountant since 2015.
Basically Coney Minds was a new experience for us, but we were pretty well guided.
We are very satisfied. Coney Minds helps us to understand the business better and also tell us what is needed to improve to move forward.

Aryaan Finances & Investments Holdings B.V.- Sunil Samtani


Data Analytics - Process Mining - Visualization - Machine learning.

Auditing 3.0

  • Vaste fee afspraken, geen verrassingen achteraf,
  • Periodieke workshops met ervaren audit team van Coney Minds om de controle-aanpak samen te bespreken,
  • Modern team bestaande uit ervaren registeraccountants, Accountancy talenten in de opleiding en data-analisten.

DOWNLOAD

Ontwikkeling in de accountancy

Tijdens het webinar ‘De accountant van 2025’ werd er gesproken met accountants Pieter de Kok RA en Fou-Khan Tsang RA over de ontwikkelingen in het accountantsberoep op de middellange termijn. Er bleven veel vragen onbeantwoord, daarom dit interview met Pieter de Kok voor een aanvullend gesprek over data-analyse, het maatschappelijk belang van accountancy en het nut van pizza-avonden.

De beste blogs van de afgelopen jaren gebundeld in een e-book

Pieter rent bijna 27 jaar rond in de Accountancy & Analytics wereld

  • De leukste blogs van Pieter van de Kok zijn verzameld in een e-book!

DOWNLOAD

In 3 overzichtelijke stappen

Onze werkwijze

1

Kennismaking

We maken graag kennis om te praten over uw business, de mate van interne beheersing rondom processen en transacties en eventuele audit vraagstukken. Wij delen onze mindset. Bij een gezamenlijke klik stellen we een offerte op.

2

Kick Off Workshop

Bij de start van de controle organiseren wij met cliënten altijd een workshop om de controle-aanpak samen door te spreken en afspraken voor aanlevering van data en overige gegevens aan te leveren.

3

Controle van de jaarrekening

Gedurende controle houden we u op de hoogte van onze bevindingen rondom beoordeling van processen en transacties en de jaarrekening. Via Story of the Audit heeft u in onze Tableau omgeving toegang tot de uitkomsten van onze data-analyses.

Coney is our accountant since 2015.
Basically Coney was a new experience for us, but we were pretty well guided.
We are very satisfied. Coney helps us to understand the business better and also tell us what is needed to improve to move forward.

Aryaan Finances & Investments Holdings B.V.- Sunil Samtani
Aryaan Finances & Investments Holdings B.V.- Sunil Samtani

Wij hebben in 2010 Coney gevraagd om onze accountant te worden. Als management team hebben wij veel geïnvesteerd in de kwaliteit van onze interne organisatie. Coney maakt heel transparant op welke wijze ze steunen op de kwaliteit van onze interne organisatie. Coney gebruikt de term AOIC. Als aspecten moeten worden verbeterd wordt dit aangegeven. Niet alleen het wat, maar ook het hoe. Een ander aspect wat wij waarderen in de samenwerking is de inzet van data-analyse rondom onze belangrijkste transacties. Hiermee krijgen wij extra inzicht in onze belangrijkste succesfactoren. Uitzonderingen pakken wijzelf direct op en zoeken we uit.

Laurensgroep- Serge de Kovel
Laurensgroep- Serge de Kovel

Coney heeft AON Schade geholpen met proces analyse en de ontwikkeling van Dashboard applicatie. Doel vooraf: het op een hoger niveau krijgen van de interne activiteiten, waardoor ruimte ontstaat om meer kwalitatieve tijd in klanten te investeren. De Schademonitor geeft inzicht in aantallen claims, doorlooptijd, behandelaar, branche, klant, schadestatjes en type schade. Deze informatie is door de gebruikers op interactieve wijze tot elk detail inzichtelijk. De afdeling kan efficiënter en effectiever werken en leert meer op Key Performance Indicators te sturen. “Coney begreep onze business, begreep de doelstellingen en heeft ons geholpen het project zeer succesvol af te ronden.

AON - Rob de Bruin
AON - Rob de Bruin

Andere services