Tax Experts

Welke fiscale aanslagen kan ik verwachten? Blijf ik gevrijwaard van fiscale verrassingen? Missen wij geen fiscale kansen? Een drietal vragen die elke ondernemer bezig houdt om aan de fiscale verplichtingen te voldoen en tegelijkertijd ook optimaal gebruik te maken van de fiscale faciliteiten die de wetgever biedt.

Groei van de onderneming, de positie van de DGA, ondernemingsstructuur, verkopen in het buitenland (Webshop), reorganisatie, verkoop of overdracht van het bedrijf maken het voortdurend beantwoorden van deze vragen er niet makkelijker op. Zeker niet in een tijd waarin de fiscale wetgeving ook nog eens regelmatig wijzigt.

Om het overzicht fiscaal te behouden en u daarover comfort te bieden, staat onze fiscale dienstverlening op het gebied van tax compliance (voldoen aan aangifteverplichtingen en overige fiscale wet- en regelgeving) en fiscale advisering u ter beschikking.

Bij Coney Tax experts kunt u terecht voor:

  • Uw aangiftes Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting en BTW, uw aangifte Inkomstenbelasting of aangiftes schenk- en erfbelasting,
  • Fiscaal advies bij ondernemingsvraagstukken of persoonlijke financiële omstandigheden,
  • Tax technology solutions (Data-Analytics) om uw fiscale bedrijfsprocessen of informatieoverdracht te optimaliseren.
In twee stappen

Hoe gaan wij te werk?

1

Wij verdiepen ons in uw onderneming

Wij zorgen dat wij uw onderneming en de bedrijfstransacties fiscaal zowel cijfermatig als wetstechnisch doorgronden om tot de juiste aangifte te komen en u op potentiële risico’s en fiscale mogelijkheden te wijzen.

2

Wij stemmen vooraf met u af

Alvorens een aangifte in te dienen of fiscaal advies in gang te zetten, stemmen wij de zaken inhoudelijk gedegen met u af, niet alleen op het moment van aangifte doen maar continue zodra er relevante fiscale zaken aan de orde zijn.

Andere services