Coney Minds sluit zich aan bij het Green by Blue platform

6-03-2023 Redactie Nieuws

Coney Minds sluit zich aan bij het Green by Blue platform om cliënten te ondersteunen bij verplichte duurzaamheidsrapportage.

6 maart 2023: Coney Minds sluit zich als derde accountantskantoor aan bij het duurzaamheidsplatform Green by Blue. Door zich aan te sluiten bij het platform kan Coney Minds haar cliënten ondersteunen in de transitie naar het voldoen aan de nieuwe wettelijke ESG-verantwoordingsvereisten in 2025.

Als team van auditors, accountants, data-analisten en business-analytics professionals werkt Coney Minds vanuit Rotterdam, Haarlem en Goirle om haar cliënten breed te ondersteunen.

Pieter de Kok (partner van Coney Minds): “Het thema ESG heeft de laatste tijd, mede gedreven door wetgeving, in zowel het bedrijfsleven als bij de accountants topprioriteit gekregen. Een goed teken wat mij betreft. Ik geloof er in dat de ‘groene’ ondernemers een koppositie kunnen pakken wanneer ze hier transparant over zijn. De rol van de accountants hierbij is cruciaal, want is het verhaal van de ondernemers eerlijk en betrouwbaar?”

Cora Schop (ESG-director Green by Blue). “Met de aansluiting van Coney Minds voegen wij een data-driven team aan ons platform toe. Wij bundelen met hen onze krachten op het gebied van ESG, accounting en data.”

Pieter de Kok (partner van Coney Minds): “Door de samenwerking tussen duurzaamheidsexperts, accountants en data-analisten kunnen wij onze cliënten ondersteunen in het benoemen, becijferen en behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. De kracht van ons datagedreven team ligt bij het ontsluiten en analyseren van data. De feiten liggen namelijk opgesloten in de data van de onderneming.”

Coney Minds heeft zich vanaf februari 2023 aangesloten bij het Green by Blue platform. Samen informeren wij de cliënten van Coney Minds actief over de impact van de CSRD en de kansen die deze regelgeving biedt.

No user image
Geschreven door:

Redactie