Free Data-Driven Opleiding HBO Docenten Accountancy & Finance & Business domein om data-driven mindset meer aandacht te geven

31-08-2022 Redactie Nieuws

In november 2022 en februari 2023 bieden we een free Data-Analytics & Visualisatie training aan voor HBO docenten die kennis willen maken met verschillende technieken van data-analyse en deze kennis, dan wel inspiratie, willen doorgeven aan hun studenten.

Als Coney Minds willen we graag meer aandacht vragen voor het belang verder te investeren in de keten in vraagstukken rondom bijvoorbeeld data-analyse, data-visualisatie, data-extractie, kunstmatige intelligentie en process mining.

Vernieuwing in de Accountancy sector staat al jaren onder druk.

Er zijn veel oorzaken aan te wijzen, maar een belangrijke oorzaak is het tekort aan gedreven talenten die met data-analyse in bredere segment van Accountancy & Business Analytics aan de slag willen.

Als Coney Minds geloven we in het aantrekken van talenten door te investeren in kennisdeling, binnen en buiten Coney Minds.

Bij Coney Minds hebben we jaarlijks plek voor vijf gedreven talenten. We zoeken TopGun mentaliteit talenten die bewust kiezen voor het willen investeren in eigen kennisopbouw, in vernieuwing, binnen een kleinschalige omgeving.

Er zijn naast Coney Minds nog een groep collegakantoren die onze mindset delen. Wat deze kantoren óók delen is een tekort aan gedreven professionals in de praktijk. Door dit tekort is bijna geen tijd en aandacht voor innovatie.

De Trainingen worden classroom gegeven in de Van Nellefabriek door een team van ervaren data-analyse & audit experts van Coney Minds. Na succesvolle afronding van de training ontvangen de deelnemers een Coney Minds Data-Analyse Certificaat.

Programma – vier avond-sessies; sessies zijn van 18:00-21:00 met luxebroodjes bij start van de avond.

 • Avondsessie 1:
  • Introductie van drie basistechnieken: Data-Analyse; Data-Visualisatie en Process Mining
  • Introductie van een Audit Aanpak ondersteund door deze technieken – ruimte voor discussie
  • Introductie van vraagstuk Business Analytics en uitdagingen van ondernemers – ruimte voor discussie
 • Avondsessie 2:
  • Zelf Toepassen Data-Analyse – gekoppeld aan posten in de jaarrekening – met behulp van software beschikbaar gesteld door Coney Minds
 • Avondsessie 3:
  • Toepassen van Data-Visualisatie – Audit & Business Analytics vraagstuk – met behulp van software beschikbaar gesteld door Coney Minds
 • Avondsessie 4:
  • Introductie Machine Learning met voorbeelden – ruimte voor discussie en kennisdeling rondom deze nieuwe technologie

Aanmelden en data inzien kan via deze website . Er is plek voor maximaal vijf docenten per Training. Deelname is gratis, behoudens bij No Show. Bij No Show brengen we EUR 500,- per training in rekening en doneren we dit aan goed doel. Vrijblijvendheid bestaat niet. Bij inschrijving zal dit nogmaals worden benadrukt.

No user image
Geschreven door:

Redactie