Gewoon even met elkaar bijpraten, warm welkom!

19-09-2023 Pieter de Kok Blog

Iedereen is druk, tijd is schaars, ik weet het.. Toch dachten we dat het goed was om na jaren weer eens een Coney Minds Event te organiseren rondom wat actuele onderwerpen die ons, maar ook onze cliënten, op een andere manier raken.

Zo is er een hoop te doen rondom Kunstmatige Intelligentie (AI) en lijkt het beeld te ontstaan dat zowel de accountant als de business en finance managers vervangen kunnen worden door slimme AI-robots. Goed om dat beeld bij te stellen en onze cliënten te updaten over de ontwikkelingen van onze Smart Data Portal, waar ooit eens van die super AI-algoritmes in zullen landen.

We hebben een gastspreker uitgenodigd. Een bekende naam, die een nuchtere, ontspannen en humorvolle blik heeft op digitaliserend Nederland.

Een andere uitdaging waar we allemaal mee te maken hebben is het vraagstuk van teaming en teambehoud. We hebben een absolute topsport teamcoach uitgenodigd voor het delen van zijn ervaring rondom teaming. Ik kijk er zelf ook naar uit, want naast technologie en duurzaamheid, is dit de uitdaging op dit moment!

En dat brengt mij bij duurzaamheid, of breder geformuleerd ESG: environmental, social, governance. Los van de nieuwe EU-wetgeving die vanaf 2025 voor grote ondernemingen van toepassing is, zien we veel ondernemers en ondernemingen die heel actief met dit vraagstuk bezig zijn. Ons event is op een locatie waar ESG een belangrijk thema is. We zullen dan ook door het ESG-teamlid van Snowworld worden bijgepraat over hun uitdagingen.

Als Coney Minds willen we onze gewaardeerde relaties, vrienden en fans dus graag uitnodigen voor een speciaal evenement dat je niet mag missen: het Coney Mindbreakers Event! Dit opwindende evenement staat gepland voor 23 november en zal plaatsvinden in het sfeervolle Snowworld Amsterdam.

We willen het klein houden, zo’n vijftig deelnemers, zodat we ook iedereen kunnen spreken en gezellig kunnen bijpraten.

Wat kun je verwachten?

Dit evenement belooft een bron van inspiratie te zijn, met boeiende sprekers die inzicht zullen geven in drie actuele “BreakingYourMind” onderwerpen:

  1. Digital Breakdown: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie en hoe dit de manier waarop we denken en werken verandert.
  2. Teaming is topsport: Leer hoe teamwork cruciaal is voor succes, en waarom samenwerken vergelijkbaar is met het bedrijven van topsport.
  3. Groen in een witte omgeving: Verken het thema duurzaamheid in een omgeving waar witte landschappen de boventoon voeren en ontdek hoe we ‘groen’ kunnen omarmen in deze setting.

Als Coney Minds zullen we een korte update delen over onze ConeyMinds Analytics-As-A-Service Cloudtechnologie. Ontdek welke data-analyses nu, maar ook welke slimme algoritmes straks welke vragen zullen beantwoorden en hoe deze technologie ons denken zal veranderen.

Het Coney Mindbreakers Event is niet alleen een kans om nieuwe inzichten op te doen, maar ook om plezier te hebben, te netwerken en bij te praten. Na de sprekerssessies kun je genieten van een feestelijke borrel en walking dinner, en om 20:00 uur sluiten we af.

Datum en tijd:
Datum: 23 november
Aanvang: 15.15 uur
Locatie: Snowworld Amsterdam

Dit evenement belooft een inspirerende en verrijkende ervaring te worden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige tijd te hebben.

Aarzel niet om je aan te melden en je plek te reserveren voor het Coney Mindbreakers Event. We hopen je daar te zien!

Aanmelden kan via deze link

Pieter de Kok
Geschreven door:

Pieter de Kok