Maak kennis met John Kloos

19-06-2024 John Kloos Nieuws

Wat is jouw functie?
Ik ben Externe accountant bij Coney Minds.

Hoe ben je hier beland en wat sprak je aan?
Ik ben door Stitch Recruitment via LinkedIn benaderd voor de functie van externe accountant bij Coney Minds. Bij mijn vorige werkgever ben ik verantwoordelijk geweest voor de introductie van data-analyses binnen de controles. Ik geloof in de combinatie van old-school controleren en data-analyse. Hierdoor was ik al bekend met Coney Minds als data-driven accountantskantoor.

Welk beeld dat je van tevoren van dit werk/bedrijf had, bleek in de praktijk heel anders te zijn?
De samenwerking tussen accountants en de data-analisten. Er is sprake van een controleteam, waardoor je snel kan schakelen om bepaalde doelen te behalen.

Wat was je allerleukste werkdag ooit? Waarom die dag?
De allerleukste werkdag is de dag waarop een intensieve controle succesvol wordt afgerond door het team. Door de verscheidenheid van cliënten kan deze werkdag vaker in het jaar voorkomen.

Wat viel je op tijdens je eerste werkweek?
Over de verschillende vestigingen heen, hangt een leuke informele sfeer, waarbij de accountants en de data-analisten door elkaar heen zitten.

Wanneer ga jij met een blij gevoel naar huis?
Ik ga met een blij gevoel naar huis als het gelukt is om die ene collega verder te helpen of de opdracht goed naar de finishlijn te brengen.

Waarom ben je trots op je werk?
Ik ben trots op mijn werk, omdat ik graag cliënten ondersteun bij hetgeen waar zij geen expertise in hebben, maar wel in belangrijke mate afhankelijk van zijn.

Wat is het meest bijzondere moment dat je de afgelopen maand hebt meegemaakt in je werk?
Werk gerelateerd – Het behalen van een deadline richting de financiers van een van onze nieuwe cliënten.

Kantoor gerelateerd – De oprechte onderlinge betrokkenheid van collega’s bij sportevenementen, zoals het aanmoedigen tijdens de Zandvoort run.

John Kloos
Geschreven door:

John Kloos