Nieuwsbrief – maart 2021

1-03-2021 Redactie Nieuws

NIEUWSBRIEF – MAART 2021

AANKOMENDE TRAININGEN!

09 MAART: FREE BUSINESS ANALYTICS INSPIRATION WORKSHOP

Direct inzicht in prestaties, trends en bedrijfsrisico’s is van meerwaarde voor elke onderneming. We organiseren op 9 maart een online sessie Business Analytics. We laten zien welke businesss analytics vraagstukken we oplossen voor onze cliënten, hoe we met onze Alteryx, Tableau, MonkeyMining en Python technologie data-analyses opzetten en welke meerwaarde dit heeft voor financials, controllers en ondernemers.

Meer informatie en aanmelden

03 MEI: FREE AUDIT3.0 A DO WHAT WE DO INSPIRATION WORKSHOP

Hoewel een data-driven audit veel wordt besproken, delen we graag wat we écht doen met data-analyse in onze Audit3.0 aanpak. Tijdens deze online workshop van 2 uur laten we aan de hand van 4 soorten data-analyse tools zien wat de mogelijkheden van deze tools zijn voor de audit. Welke tools en technieken zijn vandaag de dag beschikbaar en ook praktisch toepasbaar.

Meer informatie en aanmelden

MEET THE GURUS!

Maak kennis met onze specialisten in de data!

Altijd al willen ontdeken wat de kracht van data-analyse is en hoe we dit verwerkt hebben in onze dienstvelening? Coney introduceert “Meet the Gurus”. In een uur tijd stellen wij ons aan je voor en kan je al je vragen stellen die je hebt op het gebied van data-analyse.

Meld je aan via het aanmeldformulier via onderstaande button.

AANMELDEN

“Sinds 2017 is Coney onze accountant.
Wij waren specifiek op zoek naar een accountant met ervaring in de sport.
Coney leverde ons een offerte die inhoudelijk zeer sterk was.
Wij zijn zeer positief over de communicatie en flexibiliteit van het team.
Wij ervaren Coney als plezierig, deskundig en innovatief.”

Nederlandse Tafeltennis Bond, Teun Plantinga

“Coney is our accountant since 2015.
Basically Coney was a new experience for us, but we were pretty well guided.
We are very satisfied. Coney helps us to understand the business better and also tell us what is needed to improve to move forward.”

Aryaan Finances & Investments Holdings B.V., Sunil Samtani

MEEST BEKEKEN VISUALISATIE 2021!

Benieuwd waar het afgelopen jaar de meeste NOW-aanvragen zijn gedaan? Met behulp van Tableau is dit gevisualiseerd!

BUSINESS ANALYTICS VAN CONEY

In december 2020 schreef Onno Wouters een blog over hoe we bij Coney managementrapportages effectiever, betrouwbaarder maar vooral leuker maken. Het blog, of de timing, bleek een schot in de roos. Na het lezen van de blog kregen we diverse aanvragen binnen om bedrijven te helpen bij hun managamentrapportage.
Het leuke is dat dit bedrijven zijn die nu al best een goede rapportage hebben, maar nog veel tijd kwijt zijn met het maandelijks updaten en verspreiden hiervan binnen de organisatie. Ook bleek dat de respons op de rapportages beperkt was, men kwam niet echt tot verdieping omdat de huidige rapportages niet uitnodigen tot verdieping.
Het vertalen van de huidige rapportages in een Tableau Dashboard verbetert dit al aanzienlijk. Van daaruit gaan we samen met de klant verder verdiepen en fine-tunen.
Mocht jij ook geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden of de meerwaarde van Management Reporting 3.0 van Coney, neem dan gerust contact met ons op!

BLOG LEZEN

WORD ONDERDEEL VAN HET CONEY TEAM!

In het Coney team zijn we altijd op zoek naar data driven, people minded medewerkers. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar een manager, een Medior Data-analist, een Extern Accountant en een Assistent Accountant

Ben jij of ken jij onze nieuwe mederwerker? Solliciteer dan direct!

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE TOOLS

Coney brengt data-analyse inzichten met behulp van verschillende tools. Met een veranderende tijd, is het ook belangrijk dat onze tools up-to-date zijn. Hiervoor hebben we nieuwe softwaretools aangeschaft, waarin ons team zich inmiddels heeft gespecialiseerd: Alteryx en Monkeymining.
Wij geven graag inzicht in je data met behulp van deze tools. Wil je meer informatie of contact met ons opnemen?

MEER INFORMATIE

LAATSTE BLOGS:

Wat gebeurde er deze maand allemaal op LinkedIn?

Data Driven NOW auditing

©2021 Coney

No user image
Geschreven door:

Redactie