Nieuwsbrief maart 2023

7-03-2023 Redactie Nieuws

Logo
NIEUWSBRIEF – MAART 2023

Beste lezer,

Het is weer hoog tijd voor een Coney Minds nieuwsbrief! In deze editie leest u over de volgende onderwerpen:
– Bent u HBO docent? Doe mee met onze free workshop,
Green by Blue Green Assurance
Due Diligence
Komt u ons team versterken of wilt u inzicht in uw carrière mogelijkheden bij Coney Minds?

ai-roundtable-mailing-hero
FREE HBO DOCENTEN TRAINING DAY
Op 31 mei bieden we een HBO Docenten Training Day aan voor HBO docenten die kennis willen maken met deze techniek en de funfactor willen doorgeven aan hun studenten. De Training wordt classroom gegeven in de Tearoom van de Van Nellefabriek door een team van ervaren data-analyse & audit experts van Coney Minds.

Op 31 mei kunt u van 9 tot 17 alles te weten komen over data-analyse met schillende tools. Dit kunt u verwachten:
– Introductie van drie basistechnieken: Data-Analyse; Data-Visualisatie en Process Mining,
– Introductie van een Audit Aanpak ondersteund door deze technieken,
– Introductie van vraagstuk Business Analytics en uitdagingen van ondernemers,
– Introductie Machine Learning met voorbeelden – ruimte voor discussie en kennisdeling rondom deze technologieën.

AANMELDEN

GREEN BY BLUE
In samenwerking met het platform Green by Blue bieden wij per 1 februari 2023 onze nieuwe dienstverlening ESG-Assurance aan. Green by Blue is een platform waar ESG-specialisten en accountantskantoren samenwerken om organisaties bij te staan in de ESG-wet- en regelgeving rondom verantwoording.

Coney Minds is gespecialiseerd in het assurance- en data-analyse vraagstuk, het Green by Blue platform is gespecialiseerd in het bredere ESG-vraagstuk. Door gezamenlijk op te trekken, bieden wij onze cliënten een unieke kans om de ESG-verantwoordingsdoelstellingen in 2025 te realiseren.

Het Green by Blue platform helpt de duurzaamheidsdoelstellingen van ondernemers en organisaties concreet te benoemen, becijferen en behalen. Coney Minds biedt haar cliënten een samenwerking aan met het Green by Blue platform om de ESG-transitie succesvol te doorlopen.

MEER INFORMATIE

ai-roundtable-mailing-hero
DATA DRIVEN DUE DILIGENCE
Voor veel ondernemingen is een overname een interessante optie om de groei ambities te realiseren. Aan een overname gaat een onderzoek naar de cijfers, de kansen en aandachtspunten vooraf. Wij noemen dit een Due Diligence onderzoek. Met onze datagedreven mindset steken wij dit onderzoek zo in dat we een goed beeld krijgen van de prestaties, kansen en uitdagingen met betrekking tot de over te nemen partij.

Met het realiseren van groei door een overname helpen wij met onze due diligence diensten u, als potentiële koper van een onderneming, door de financiële veronderstellingen die ten grondslag liggen aan uw voorgenomen transactie te analyseren en te valideren. Wij doen dit op onze manier. De feiten liggen opgesloten in de data en met onze technologie kunnen we bijvoorbeeld drie jaar terugkijken en dit beoordelen in relatie tot de actuele stand van zaken.

Ofwel, wij analyseren hiervoor zowel de historische financiële informatie van de onderneming alsmede de toekomstgerichte financiële informatie zoals opgesteld door de verkoper.

MEER INFORMATIE

WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!
Kom jij ons Coney Minds team versterken met jouw kennis? Er zijn verschillende openstaande vacatures. Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar een Assistent Accountant, Data-analist en een Opdrachtleider

Heb je interesse of wil je sparren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

DE LAATSTE BLOGS

image5_480x260
Ups and downs

image6_480x260
Werkt werk als water?

©2023 Coney Minds

No user image
Geschreven door:

Redactie