December nieuwsbrief 2023

12-12-2023 Redactie Nieuws

Logo
NIEUWSBRIEF – DECEMBER 2023

ai-roundtable-mailing-hero
Terwijl we het einde van dit jaar naderen, willen we graag even stilstaan bij de reis die we samen hebben afgelegd. Het was een jaar vol uitdagingen, groei en succesvolle samenwerkingen en we willen dan ook onze oprechte waardering uitspreken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld.gevuld zijn met geluk, inspiratie en vooral goede gezondheid!

Het jaar 2023 bracht niet alleen complexe zakelijke vraagstukken met zich mee, maar toonde ook de impact van veerkracht en samenwerking. Ons team heeft met enorm veel toewijding en professionaliteit gewerkt om u de best mogelijke dienstverlening te bieden. Dit jaar hebben we een aantal inspirerende nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Het is een genot om te zien hoe zowel de jonge generatie als het senior team zich blijft inzetten.
Namens het hele team willen we u bedanken voor een fantastisch jaar en u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar wensen. Moge 2024 gevuld zijn met geluk, inspiratie en vooral goede gezondheid!

ai-roundtable-mailing-hero
WE KIJKEN TERUG OP ONS CONEY MINDBREAKERS EVENT!
Donderdag 23 november 2023 hadden wij ons Coney Minds Mindbreakers Event bij Snowworld. Onze klanten en relaties zijn uitgenodigd om samen met ons een ontdekkingsreis te maken, waarbij drie sprekers hun inzichten deelden over de thema’s digitalisering, teamwork en duurzaamheid (ESG). Voor ons was het geweldig om die thema’s eens vanuit een andere invalshoek behandeld te horen worden, want als data-driven Audit kantoor zijn wij natuurlijk dagelijks bezig met digital, teaming en sinds kort ESG.

LEES DE GEHELE BLOG

WE HIELPEN MEER BEDRIJVEN MET ONZE AUDITING 3.0
Controle van de jaarrekening, wettelijk of vrijwillig, ondersteund door data-analyse. In onze controleaanpak staan uw bedrijfsprocessen, transacties en mensen centraal.
Het afgelopen jaar hebben we met trots cliënten ondersteund bij het controleren van hun jaarrekeningen. Ons toegewijde team heeft zich ingezet om zekerheid en waarde te bieden in de auditprocessen.
MEER INFORMATIE OVER AUDITING3.0

ai-roundtable-mailing-hero
WE ZETTEN ONS EXTRA IN VOOR DUURZAAMHEID IN DE ACCOUNTANCY
Wij begrijpen dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt voor bedrijven en investeerders. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan ESG-assurance services, waaronder verificatie van duurzaamheidsrapportages, assurance van duurzaamheidsprestaties en het uitvoeren van risicoanalyses.

Onze ESG-assurance services worden uitgevoerd door ons team van ervaren professionals, die beschikken over de nodige kennis en expertise op het gebied van ESG en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie voldoet aan de geldende regelgeving en de hoogste normen op het gebied van ESG-rapportage en verificatie.

Bij Coney Minds geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om de beste resultaten te behalen. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

MEER INFORMATIE

ai-roundtable-mailing-hero
WE SPRAKEN OVER DE AI HYPE
Pieter de Kok sprak 28 november over de AI-hype in de audit.
Er ontstonden diepgaande discussies tussen experts op het gebied van Kunstmatige Intelligentie in de Audit. Pieter de Kok, Managing Partner bij Coney Minds, deelde zijn inzicht en ervaringen tijdens zijn voordracht.

 

ai-roundtable-mailing-hero
WE STELDEN ONZE TOP 25 DATA-ANALYSE SAMEN
We hebben onze “Top 25 data-analyse toepassingen in de audit” geüpdatet. Geen #ChatGPT voorbeelden of andere hippe AI-toepassingen, maar old school data-analyse en process mining toepassingen uit het échte werkveld, die direct van meerwaarde zijn. Deze toepassingen helpen bijvoorbeeld bij het identificeren van afwijkingen, het detecteren van fraude of het verbeteren van processen.

DOWNLOAD HET EBOOK

ai-roundtable-mailing-hero
WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!
In het Coney Minds team zijn wij altijd op zoek naar data driven, people minded collega’s. Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar een Assistent Accountant, Dashboard specialist en een Opdrachtleider/Controleleider.
Ben je of ken je onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct of stuur de vacature door!
MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

MEEST GELEZEN BLOGS VAN 2023

image5_480x260
Waar zijn de managers?

image6_480x260
Gezocht: problemen voor AI-oplossingen

©2023 Coney Minds

No user image
Geschreven door:

Redactie