Nieuwsbrief december 2022

20-12-2022 Redactie Nieuws

NIEUWSBRIEF – DECEMBER 2022

ai-roundtable-mailing-hero

ai-roundtable-mailing-hero

HBO-DOCENTEN ALS AMBASSADEUR VAN EEN DATA-GEDREVEN CONTROLEAANPAK
Afgelopen november hebben we onze eerste training-cyclus met HBO-docenten doorlopen. We hebben HBO-docenten in vier avonden meegenomen in onze visie op een moderne data-gedreven controleaanpak. Een aanpak die is gebaseerd op de kennis die we als Coney Minds in de afgelopen zeventien jaar in de praktijk hebben opgebouwd.
We zijn gestart met het uitleggen van ons verhaal over onze motivatie voor een data-gedreven controleaanpak. Ook hebben we gesproken over in welke setting wij actief zijn, welke data voorhanden is bij bedrijven, hoe je deze data kunt inzetten en welke relevante technieken er al beschikbaar zijn. In de avonden daarna zijn we met de docenten hands-on aan de slag gegaan met de drie technieken: data-analyse in Python, data-visualisatie in Tableau en Machine Learning mogelijkheden voor Time series.
De combinatie van laten zien, vertellen, discussiëren en hands-on aan de slag gaan werkt erg goed. De deelnemers snappen waar we vandaan komen, waarom we het doen. Maar ook wat we doen en hoe we het doen.
We vinden het bij Coney Minds belangrijk om te inspireren, motiveren en kennis te delen. Ook bij deze training is dat het belangrijkste doel. Hoe mooi is het dan dat we vier enthousiaste HBO-docenten hebben kunnen meenemen in onze aanpak, zij direct nadenken over hoe ze deze kennis bij hun studenten kunnen krijgen en daarnaast onderling ook met elkaar kunnen sparren.
In februari 2023 start onze tweede sessie, welke inmiddels ook al helemaal volgeboekt is. We kijken daar erg naar uit. Ben jij ook docent op een HBO-instelling en ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor onze ‘wachtlijst’, bij voldoende deelnemers organiseren we gewoon nog een sessie in 2023.
OP DE HOOGTE BLIJVEN

WORDT CONEY MINDS JOUW STAGEPLEK?
Wij zoeken enthousiaste studenten die middels een stage of afstudeeropdracht een bijdrage willen leveren aan verschillende onderwerpen.

Jij kunt ons helpen ons door het onderzoeken te doen naar Green Assurance, Visualisatie of Algoritmes. We zoeken, samen met jou, altijd naar verbeteringen in onze aanpak. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen; wij coachen jou om jouw leerdoelen te bereiken en denken mee om deze vorm te geven zodat jij stappen kunt blijven zetten in jouw studie en carrière. De partners bij Coney Minds hebben een brede ervaring, met carrières bij Big Four en midsize kantoren. Een ding delen we: de passie voor leren, mensen en data-analyse.

VACATURES

ai-roundtable-mailing-hero
DE TOP IN DATA-ANALYSE
Accountantsorganisatie Coney Minds wil klanten verrassende inzichten bieden door gebruik te maken van data-analyses. Dit is terug te lezen in het interview: ‘De volgende stap is machine learning.’

Waar accountantsorganisaties nog weleens worstelen met wat ze willen uitstralen, is dat bij Coney Minds allesbehalve het geval. Want jazeker, het van oorsprong Rotterdamse bedrijf is gewoon ook een accountant. Maar daarbij zet het team van Coney Minds vol in op het gebruik van data sciences en machine learning. Die focus bepaalt voor een groot deel het DNA van de onderneming. Dit blijkt tijdens een interview met Natalie Kaspers-Broekhuizen, extern accountant en verantwoordelijk voor de auditdienstverlening bij Coney Minds, en Onno Wouters, eveneens extern accountant en daarnaast verantwoordelijk voor de analyticsdiensten bij Coney Minds. Wouters licht toe: ‘Tegenwoordig hebben de meeste ondernemers hun administratie wel in een app of in andere software. Waaraan het vaak nog ontbreekt, is dat verrassende inzicht. En dat is waarin wij willen excelleren.’

LEES HET GEHELE INTERVIEW

ai-roundtable-mailing-hero
WIJ VIERDEN ONS JUBILEUM IN DE VAN NELLE FABRIEK
Als Coney Minds vierden wij dit jaar een jubileum van 15 jaar in de Van Nelle Fabriek, met onze data-driven mindset in het bredere ‘risk, in-control, finance, business en audit domein’. Met de inzet van onze kennis van data-analyse ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij uiteenlopende vraagstukken.

Hoe kwamen we terecht in deze geweldige inspirerende omgeving? Lees onze blog!

LEES DE GEHELE BLOG

VERSTERK ONS TEAM IN 2023
Kom jij in 2023 ons team versterken met jouw kennis? Bij Coney Minds werken we niet alleen met cijfers, maar vooral ook met elkaar. Wij hechten veel waarde aan de persoon. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar juist ook voor ons team. Onze platte organisatiecultuur geeft alle teamleden de ruimte om mee te denken. Bij Coney Minds zorgt jouw input ervoor dat wij samen het verschil maken. Wij zijn dan ook op zoek naar jou! Er zijn verschillende openstaande vacatures.

Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar een Manager Audit, Externe Accountant en een Opdrachtleider / Controleleider

Heb je interesse of wil je sparren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

BEST GELEZEN BLOGS VAN 2022:

image5_480x260
De audit machine

image6_480x260
Je gaat ze pas zien als je ze doorhebt

©2022 Coney Minds

No user image
Geschreven door:

Redactie