Coney Minds Rotterdam

Als Coney Minds zijn wij dit jaar 15 jaar in de Van Nelle fabriek gevestigd met onze data-driven mindset in het bredere ‘risk, in-control, finance, business en audit domein’. Met de inzet van onze data-analyse kennis ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij uiteenlopende vraagstukken.

Binnen ons iAccountancy concept werken wij met ondernemers die (nog) niet controleplichtig zijn, maar veel belang hechten aan relevante business informatie.

We leveren niet alleen een jaarrekening met samenstelverklaring en de belastingaangifte, maar we maken ook een opmaat KPI dashboard voor analyse van de belangrijkste resultaten van uw onderneming .

Wij geloven in de kracht van het samen ontdekken van trends, prestaties, uitzonderingen en risico’s met betrekking tot uw business met behulp van data-analyse en data-visualisatie. Op maat, to-the-point.

Coney is our accountant since 2015.
Basically Coney was a new experience for us, but we were pretty well guided.
We are very satisfied. Coney helps us to understand the business better and also tell us what is needed to improve to move forward.

Aryaan Finances & Investments Holdings B.V.- Sunil Samtani
Aryaan Finances & Investments Holdings B.V.- Sunil Samtani

Wij hebben in 2010 Coney gevraagd om onze accountant te worden. Als management team hebben wij veel geïnvesteerd in de kwaliteit van onze interne organisatie. Coney maakt heel transparant op welke wijze ze steunen op de kwaliteit van onze interne organisatie. Coney gebruikt de term AOIC. Als aspecten moeten worden verbeterd wordt dit aangegeven. Niet alleen het wat, maar ook het hoe. Een ander aspect wat wij waarderen in de samenwerking is de inzet van data-analyse rondom onze belangrijkste transacties. Hiermee krijgen wij extra inzicht in onze belangrijkste succesfactoren. Uitzonderingen pakken wijzelf direct op en zoeken we uit.

Laurensgroep- Serge de Kovel
Laurensgroep- Serge de Kovel

Coney heeft AON Schade geholpen met proces analyse en de ontwikkeling van Dashboard applicatie. Doel vooraf: het op een hoger niveau krijgen van de interne activiteiten, waardoor ruimte ontstaat om meer kwalitatieve tijd in klanten te investeren. De Schademonitor geeft inzicht in aantallen claims, doorlooptijd, behandelaar, branche, klant, schadestatjes en type schade. Deze informatie is door de gebruikers op interactieve wijze tot elk detail inzichtelijk. De afdeling kan efficiënter en effectiever werken en leert meer op Key Performance Indicators te sturen. “Coney begreep onze business, begreep de doelstellingen en heeft ons geholpen het project zeer succesvol af te ronden.

AON - Rob de Bruin
AON - Rob de Bruin