Nieuwsbrief mei 2023

9-05-2023 Redactie Nieuws

NIEUWSBRIEF – MEI 2023

Beste lezer,

Welkom bij de nieuwsbrief van Coney Minds, waarin we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van jaarrekeningcontrole, data-analyse en ESG.
De wereld om ons heen verandert snel en de rol van data wordt steeds belangrijker voor organisaties om te kunnen blijven groeien en concurreren. Bij Coney Minds geloven we dat het essentieel is om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen om uw organisatie voorop te laten lopen.
Wij wensen je veel leesplezier met de mei editie van de Coney Minds nieuwsbrief

 

ai-roundtable-mailing-hero
FREE HBO DOCENTEN TRAINING DAY
Laatste kans om aan te melden!
Op 31 mei bieden we een HBO Docenten Training Day aan voor HBO docenten die kennis willen maken met deze techniek en de funfactor willen doorgeven aan hun studenten. De training wordt in classroom stijl gegeven in de Tearoom van de Van Nellefabriek door een team van ervaren data-analyse & audit experts van Coney Minds.

Op 31 mei kan je van 9:00 – 17:00 alles te weten komen over data-analyse in de accountancy met verschillende tools. Dit kan je verwachten:
– Introductie van drie basistechnieken: Data-Analyse; Data-Visualisatie en Process Mining,
– Introductie van een Audit aanpak ondersteund door deze technieken,
– Introductie van vraagstuk Business Analytics en uitdagingen van ondernemers,
– Introductie Machine Learning met voorbeelden. Ruimte voor discussie en kennisdeling rondom deze technologieën.

AANMELDEN

DUURZAAMHEID IN DE ACCOUNTANCY
In de nieuwe aflevering van ‘On the Spodcast’ hebben we het over duurzaamheid in accountancy.
Marleen Bartelts-Schilt, als onderzoeker en docent verbonden aan het lectoraat Finance & Accountancy, praat samen met drs. Pieter de Kok RA, registeraccountant en partner bij Coney Minds en Jirina Van Daal RA van Daal, registeraccountant en beleidsmedewerker duurzaamheidsverslaglegging (CSRD), tevens als docent verbonden aan Hogeschool Inholland, over de rol van accountants in de transitie naar een klimaatneutraal continent.
In de Corporate Sustainability Reporting Directive is opgenomen dat ook op de duurzaamheidsrapportage assurance gegeven moet worden. Kunnen accountants die rol gaan vervullen? Studenten die worden opgeleid hebben en gaan hier een belangrijke taak in krijgen.
Benieuwd hoe? Luister dan naar de nieuwe aflevering van On the Spodcast!
LUISTER DE PODCAST

ESG-ASSURANCE
Wij begrijpen dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt voor bedrijven en investeerders. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan ESG assurance services, waaronder verificatie van duurzaamheidsrapportages, assurance van duurzaamheidsprestaties en het uitvoeren van risicoanalyses.

Onze ESG assurance services worden uitgevoerd door ons team van ervaren professionals, die beschikken over de nodige kennis en expertise op het gebied van ESG en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie voldoet aan de geldende regelgeving en de hoogste normen op het gebied van ESG-rapportage en verificatie.

Bij Coney Minds geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om de beste resultaten te behalen. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

MEER INFORMATIE

 

ai-roundtable-mailing-heroTOP 25 DATA-ANALYSE VOORBEELDEN IN CONTEXT JAARREKENINGCONTROLE
We hebben onze “Top 25 data-analyse toepassingen in de audit” geüpdatet. Geen #ChatGPT voorbeelden of andere hippe AI-toepassingen, maar old school data-analyse en process mining toepassingen uit het échte werkveld, die direct van meerwaarde zijn. Deze toepassingen helpen bijvoorbeeld bij het identificeren van afwijkingen, het detecteren van fraude of het verbeteren van processen.

DOWNLOAD HET EBOOK
ai-roundtable-mailing-hero
WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!
Coney Minds is op zoek naar een ervaren Externe Accountant om ons team te versterken. Als Externe Accountant bij Coney Minds werk je samen met ons team van experts en help je onze klanten bij het beheren van hun financiën en het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen.
Wat bieden wij:
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een snel groeiend bedrijf;
Een stimulerende en innovatieve werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
Een sportabonnement en meer fijne secundaire arbeidsvoorwaarden;
Een enthousiast en professioneel team van collega’s dat zich volledig inzet voor het succes van onze klanten.
Heb je interesse of wil je sparren over andere mogelijkheden? Neem contact met ons op!
MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

DE LAATSTE BLOGS

image5_480x260
Mijn Groene Bruidsweken zijn voorbij

image6_480x260
Hypes maken het leuk

©2023 Coney Minds

No user image
Geschreven door:

Redactie