Nieuwsbrief – oktober 2021

4-10-2021 Redactie Nieuws


NIEUWSBRIEF – OKTOBER 2021

Beste lezer,

In deze oktober nieuwsbrief:

Ontwikkelingen in de accountancy,
Word onderdeel van ons team,
Bekijk de laatste blogs!

Het ConeyMinds team wenst u veel leesplezier!

 


ONTWIKKELINGEN IN DE ACCOUNTANCY
Tijdens het webinar ‘De accountant van 2025’ werd er gesproken met accountants Pieter de Kok RA en Fou-Khan Tsang RA over de ontwikkelingen in het accountantsberoep op de middellange termijn. Er bleven veel vragen onbeantwoord, daarom dit vervolginterview door Markus Verbeek Praehep met Pieter de Kok voor een aanvullend gesprek over data-analyse, het maatschappelijk belang van accountancy en het nut van pizza-avonden.

BEKIJK HET INTERVIEW

 

 

HAPPY LAND – ONZE VISIE OP ONGOING MONITORING
Continu inzicht in prestaties, risico’s en bedrijfsprocessen. Afwijkingen kunnen direct worden waargenomen. We leren controllers en financials op een data driven manier “ongoing” in control te zijn voor meer transparantie en betere grip op processen, performance, risico’s en controls.
Verder lezen

 

NIEUWE CLIËNTEN
Wij zijn recent benoemd tot accountant van een groot logistiek bedrijf waar wij onze data driven mindset volledig kunnen toepassen. Hiernaast hebben wij twee nieuwe opdrachten voor controle geaccepteerd in de culturele sector. Wij hebben helaas ook een aantal potentiële nieuwe auditcliënten moeten teleurstellen daar onze busy season planning vol is. Het Analytics team heeft voor 2022 nog wel ruimte voor mooie nieuwe business analytics, ongoing monitoring of audit analytics opdrachten.

Mooi nieuws is verder dat al onze 2020-controlecliënten ons ook graag terugzien in 2021 en, hoewel NOW zeker van toepassing is geweest, al onze cliënten goed uit de Corona crisis (lijken) te komen.

 

WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!
In het Coney team zijn wij altijd op zoek naar data driven, people minded medewerkers. Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar een Manager/Externe Accountant en een Opdrachtleider met belangstelling om ook ITGC thema op te pakken

Bent u of kent u onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct!

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

LAATSTE BLOGS:

Audit Analytics in the Age of Artificial Intelligence – Time to Invest

‘Saroo’

©2021 Coney

No user image
Geschreven door:

Redactie