Professionals

Coney Minds is ‘people minded’, dus werkplezier en –geluk staan voorop. Wij zijn op zoek naar collega’s die ons team in diverse functies komen ondersteunen. Neem een kijkje bij de verschillende openstaande vacatures, stuur een open sollicitatie of een contactverzoek.

Vacatures

Wat ga je doen?

Dat hangt er helemaal vanaf. Van het uitvoeren van controleopdrachten of het maken van slimme dashboards voor de klanten tot het ontwikkelen van een slim algoritme om onze Machine Learning dienstverlening verder vorm te geven. Wij zijn benieuwd naar hoe wij jouw kennis en kunde in kunnen zetten bij Coney Minds! Data-analyse is het fundament onder onze controleaanpak, het biedt toegevoegde waarde voor onze klanten en zorgt ervoor dat geen dag is hetzelfde is. Hierin onderscheiden wij ons van andere accountantskantoren. 

Sollicitatieprocedure

Op onze vacaturepagina zijn verschillende functies terug te vinden. Solliciteren is simpel: reageer via de button bij de desbetreffende vacature en stuur ons even je CV en motivatie. Wij nemen dan z.s.m contact met je op en bekijken de mogelijkheid voor een gesprek, digitaal of op een van onze kantoren in Haarlem of Rotterdam. 
 
Wil je liever nog wat aanvullende informatie voordat je op een specifieke functie reageert? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op via de contactpagina of rechtstreeks via Yuri van der Sman, Natalie Kaspers – Broekhuizen, Pieter de Kok of Onno Wouters.