Workshop Data-analyse

Wij zien in de praktijk dat controllers en accountants wel aan de slag willen gaan met data-analyse maar niet weten waar ze moeten beginnen. Met behulp van deze Workshop willen we laten zien wat de voordelen zijn van data-analyse en wat de mogelijkheden zijn van verschillende tools. Nieuwe inzichten creëren, betere beslissingen nemen, heldere oorzaakanalyses opzetten. Wij herkennen deze doelstellingen. Als ondernemer, accountant of controller heeft u vaak veel datasets met relevante bedrijfsinformatie tot je beschikking. Deze datasets hebben de potentie om tot grote inzichten te kunnen leiden. Deze datasets zodanig bewerken en met elkaar verrijken, is echter vaak een behoorlijke uitdaging. Hier komt Alteryx om de hoek kijken.

Tijdens onze Workshop laten wij zien hoe u in Alteryx meerdere databronnen kan inlezen en kan bewerken, hoe eenvoudig het is om de gemaakte routine opnieuw te draaien en hoe u door de wijze van opbouwen van een analyse in Alteryx meer inzicht krijgt in uw analyse.

Op basis van het datamodel dat wij hebben gemaakt in Alteryx een visueel aantrekkelijk en interactief dashboard maken? Doelstellingen omzetten in heldere visualisaties? Binnen een mum van tijd ziet u hoe dit kan in Tableau, zo krijgt u bijvoorbeeld meer inzicht in de KPI’s die voor u van belang zijn, specifiek gericht op uw bedrijf en uw wensen.

Pieter Coney minds

Workshop Data-analyse

Een efficiënter controleproces en het verhogen van de kwaliteit van de jaarrekeningcontrole en interne informatievoorziening

  • Tijdsbesparing door het automatiseren van analyses
  • Verbeteren van de kwaliteit van analyses
  • Jaarrekeningproces efficiënter laten verlopen door de juiste analyses aan te leveren bij uw accountant
  • We bouwen samen analyses die direct kunnen worden gebruikt

Aantal personen Prijs
3-4 personenHalve dag € 449
3-4 personenHele dag € 949

Wat kunt u verwachten van een workshop dagdeel?

Datasets omtoveren

Tijdens deze Workshop wordt gewerkt met eigen datasets zodat je direct kunt zien wat de mogelijkheden zijn en welke voordelen dit heeft voor uw organisatie. Deze workshop staat in het teken van hoe je, soms enorme, datasets zo goed mogelijk kunt bewerken om tot visueel aantrekkelijke dashboards te komen en welke inzichten en patronen er verborgen liggen in de data.

Andere services