Data Driven Management Reporting

Binnen iedere onderneming is enige vorm van management informatie beschikbaar. Vaak een verzameling van Excel-documenten die historisch is ontstaan. Een overvloed aan data, maar niet per se een overvloed aan informatie.

Wij geloven dat u uw onderneming beter kunt sturen op 5 goed uitgedachte slimme meters, dan op 35 excel sheets vol met informatie en kpi’s zonder meerwaarde. Uiteraard worden de slimme meters gebouwd op basis van de werkelijke data van uw onderneming en garanderen wij betrouwbare meters.

Doordat onze management dashboards zijn gebouwd op basis van de werkelijke data van de onderliggende processen en we focus aanbrengen door de hoeveelheid informatie te beperken, kunt u sneller fact-based beslissingen nemen. Toch kunt u vanaf iedere meter/ visual terug naar de onderliggende brondata.

Coney Minds helpt u als ondernemer snel het juiste inzicht te vinden. Data Driven Management Reporting worden periodiek automatisch ge-update. De frequentie waarmee is afhankelijk van uw wensen.

  • Inzicht in de belangrijkste KPI’s en meer data
  • Duidelijke visuele inzichten
  • Betrouwbaar door het gebruik van harde data
  • Eenvoudig overzicht, waneer u wilt

Data Driven Management Reporting dashboard

Wij bieden onze management Dashboards aan in Tableau. De brondata voor de dashboards kan via verschillende manieren worden ingelezen. U kunt hierbij denken aan de API’s voor Exact Online of Twinfield, een database backup van Exact Globe of gewoon een Audit File.

Afhankelijk van uw wensen als ondernemer en de mogelijkheden van de leverancier uw financiële administratie kiezen wij de oplossing die het beste hierop aansluit. Het grote voordeel van een API is bijvoorbeeld dat u veel vaker eenvoudig het dashboard kan updaten. Met een Audit File gaat dit een stuk lastiger, maar ook dan is een maandelijks Management Dashboard mogelijk.

Wat bieden wij?

1

Via Coney Minds of een lokale oplossing

Via Coney Minds krijgt u toegang tot uw persoonlijke Dashboard in ons Coney Minds Tableau domein en u kunt uw dashboard vanaf iedere locatie bekijken op uw laptop, iPad of telefoon!

Een andere mogelijkheid is het data driven management dashboard geheel lokaal te beheren. U investeert dan zelf in de aanschaf van de data-analyse- en dashboard software. Wij richten management rapportage voor u in.

2

Management Reporting – periodiek onderhouden

Omdat uw business, onderneming of team continue in beweging is, kunnen we uw Data Driven Management Reporting periodiek onderhouden en uitbreiden. We hanteren hiervoor een transparant prijsmodel op basis van een uren-strippenkaart.

Andere services