Arbeidsvoorwaarden

Coney Minds is een ‘people minded’ accountants en analytics kantoor. Wij zorgen goed voor onze klanten, maar zorgen ook zeker goed voor ons personeel. Met plezier naar je werk gaan, is voor iedereen belangrijk. Wij hechten veel waarde aan onze teamleden en hebben dan ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden voor je klaarstaan! 

Natuurlijk bieden we, op basis van je functie en ervaring, een prima salaris en ontvang je in mei 8% van het betreffende bruto jaarsalaris als vakantiegeld uitgekeerd. 
Ben je 21 jaar of ouder, dan begin je direct met het opbouwen van pensioenkapitaal via onze beschikbare premieregeling. Deze pensioenregeling kent geen eigen bijdrage, maar bied je wel de mogelijkheid vrijwillig bij te sparen. 

Bij Coney Minds kun je in aanmerking komen voor de mobiliteitsregeling, een leaseauto of een vergoeding van je zakelijke kilometers tegen 21 cent per kilometer. 

Van onnodig reizen of in de file staan wordt niemand gelukkig, toch? Bij Coney Minds is flexibel werken dan ook de norm en biedt de samenwerking in het team de mogelijkheid om zowel bij de klant, op kantoor als vanuit huis te werken. We hebben kantoorlocaties in de Van Nellefabriek in Rotterdam en in het centrum van Haarlem. Op beide locaties kun je afwisselen tussen staand of zittend werken, wel zo gezond. 

Daarnaast willen we het energieniveau hooghouden en gezondheid bij onze collega's stimuleren. Dat doen we o.a. door kantoorfruit aan te bieden en sporten via een sportabonnement te ondersteunen. 

Bij Coney Minds vinden we dat iedereen zich door moet kunnen blijven ontwikkelen. Of dit nu via vakinhoudelijke opleidingen en/of soft skill trainingen gebeurt: stilstand is achteruitgang. Samen met jou en onze opleidingspartners kijken we constant naar jouw ontwikkelingsbehoefte. Als je een door het management goedgekeurde opleiding volgt waarvan colleges en tentamens plaatsvinden tijdens werktijd, dan wordt deze tijd door Coney Minds in beginsel aan jou beschikbaar gesteld zonder verrekening in salaris of tijd. Op deze manier investeren we in jouw talent.

Op deze manier kun je ook maximaal gebruik maken van de 25 vakantiedagen die je per jaar opbouwt bij een fulltime dienstverband. Kom je daarmee toch nog wat tekort, dan biedt Coney Minds de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen of te compenseren via de tijd-voor-tijdregeling.

Dus jij bent een starter, student of professional en nieuwsgierig geworden naar jouw carrière mogelijkheden bij Coney Minds?
Kijk snel bij de vacatures en solliciteer direct!