Nieuwsbrief – juni 2021

1-06-2021 Redactie Nieuws

NIEUWSBRIEF – JULI 2021

CONEY MINDS LANCEERT NIEUWE WEBSITE!

Met trots presenteert Coney Minds de nieuwe website! Zoals aangekondigd is Coney Accountancy & Analytics vanaf heden Coney Minds. We lanceren een nieuwe huisstijl, hebben ons Coney logo ge-update en lanceren een nieuwe Linkedin groep.

Wilt u ook de kracht van data-analyse ontdekken, meer weten over bestaande en nieuwe diensten zoals Green Assurance en Open Up The Algorithms? Neem snel een kijkje op onze Coney Minds website!

NAAR DE NIEUWE WEBSITE

WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!

In het Coney team zijn we altijd op zoek naar data driven, people minded medewerkers. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar een Manager, een opdrachtleider met ITGC passie, een opdrachtleider met passie Sport, opdrachtleider, Assistent Accountant en een Data-analist

Ben jij of ken jij onze nieuwe mederwerker? Solliciteer dan direct!

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

GREEN ASSURANCE VAN CONEY MINDS

Als Coney Minds volgen we al een groot aantal jaren de ontwikkeling van Green Assurance. Er zijn de afgelopen tien tot twintig jaar wereldwijd heel veel audit en sustainability framework ontwikkelingen geweest. Deze raamwerken ondersteunen ondernemingen met het opzetten van een proces en rapportage gericht op het delen van betrouwbare groene informatie.

Wilt u als MKB+ onderneming bijdragen aan een duurzame wereld?

MEER INFORMATIE

OPEN UP THE ALGORITHMS

Het people minded zijn, slaat niet alleen op het vertellen van het verhaal achter de cijfers, maar heeft ook zeker betrekking op het feit dat wij ons als Coney Minds team heel goed beseffen dat wij onderdeel zijn van de ontwikkelingen in de wereld om ons heen. Natuurlijk maken wij ons daar zorgen over.

Als team voelen we ons daarom enorm betrokken bij thema’s rondom ‘eerlijke algoritmes’, maar ook “goed werkende, effectieve algoritmes” die in een business setting worden gebruikt. Meer weten over Open Up The Algorithms?

MEER INFORMATIE

ONTDEK HET ONBEKENDE MET MACHINE LEARNING

Of u nu lid bent van een datagedreven auditteam, een financieel manager of een business controller, wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze Machine Learning Journey met het Coney Minds-team.

Verder lezen

 

KOPJE KOFFIE DRINKEN?

Benieuwd wat Coney Minds voor uw bedrijf kan doen? Op zoek naar inzichten in de overvloed in uw data?
Wij geven graag inzicht! Wilt u meer informatie of contact met ons opnemen?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

LAATSTE BLOGS:

Wat kan een accountant betekenen in de duurzaamheidstransitie?

Discovering the Unknown door het gebruik van Machine Learning in 2021

©2021 Coney

No user image
Geschreven door:

Redactie