Nieuwsbrief Maart 2024

5-03-2024 Redactie Nieuws

Logo
NIEUWSBRIEF – MAART 2024

Beste lezer,

Welkom bij de maarteditie van de Coney Minds nieuwsbrief!
– In deze editie kondigen wij met trots aan dat Coney Minds nu officieel sponsor is van de Hockeykrant;
– Daarnaast hebben we verschillende nieuwe carrièrekansen beschikbaar;
– Recent is ook ons transparantieverslag beschikbaar gekomen met daarin weer een uitgebreid overzicht van onze prestaties, doelen en toekomstplannen;
– Tot slot hebben we ook niet stilgezeten op het gebied van kennisdeling. Onze nieuwste blogs staan nu online.
Wij wensen je veel leesplezier!

 

CONEY MINDS INTO SPORT
Coney Minds is, als sportief accountantskantoor, al lange tijd verbonden met sport. We hebben bijvoorbeeld meegeholpen met de realisatie van de eerste outdoor Beachvolleybal-dome in Rotterdam.
Ook in de omgeving Haarlem zijn we actief bij sport betrokken, met in het verleden o.a. onze sponsoring van beachtennis, beachvolleybal en recentelijker van de ijsbaan en het hockey in Zandvoort en sinds kort ook het eerste jeugdteam meidenvolleybal. Hiernaast doen we elk jaar mee met de Zandvoort Circuit Run.
Wij geloven sterk in de kracht van sport om mensen samen te brengen en te inspireren en we zijn dan ook erg enthousiast om een bijdrage te leveren aan het bevorderen van sport in de regio’s waar we actief zijn.
Het leuke is dat we als accountant ook veel sportbonden en sportorganisaties als klant ondersteunen. Dit betreft een brede mix aan topsport; van schaatsen tot squash en bijvoorbeeld watersport. In Nederland worden door prachtige organisaties heel veel topsportactiviteiten, zoals WK’s, NK’s en de Formule 1 georganiseerd. Wij zijn er trots op om daar als accountant een bijdrage aan te mogen leveren.
Naast sport zijn we actief in ruim tien andere sectoren, uiteenlopend van familiebedrijven die over de hele wereld actief zijn tot biotech en softwareleveranciers. In Haarlem zijn wij gevestigd in de Grote Houtstraat, een dynamische omgeving die past bij ons leuke team. Kom gerust eens langs voor een kennismaking.
Auditing in de sport

ACCOUNTANCY SUCCESS TOUR
Op 22 maart verwelkomt Coney Minds een selecte groep Belgische collega-accountantskantoren in de Van Nellefabriek. Hier laten wij hen kennismaken met onze data-driven mindset. Niet alleen de manier waarop we werken, maar ook hoe het de toekomst van accountancy vormgeeft. Pieter de Kok RA, managing partner van Coney Minds, deelt zijn overtuigingen over de meerwaarde van kleinere, flexibele accountantskantoren.

TRANSPARANTIEVERSLAG 2023 IS GEPUBLICEERD
Elke twee jaar brengen we een verslag uit als niet-OOB accountancykantoor. Coney Minds, Audit & Analytics, een verslag over twee uitdagende jaren, met successen en teleurstellingen, met geweldige prestaties en leerzame momenten. We zijn niet verplicht om een transparantieverslag te maken, maar wij denken dat onze transparantie een beter inzicht geeft in onze kansen en uitdagingen als Coney Minds. We kijken terug op 2023 en 2022, maar kijken ook vooruit in dit verslag. Onze dank gaat uit naar onze teamleden, onze cliënten en alle partners waar we mee samenwerken.
Lees hier het transparantieverslag

ai-roundtable-mailing-hero
MEELOOPDAG!
Wil je weten of Coney Minds bij je past? Loop dan van 10 tot 14:30 uur met ons mee op 21 maart in de Van NelleFabriek! Op deze manier maak je kennis met Coney Minds, leer je onze mindset kennen en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. Op deze dag kom je meer te weten over onze werkzaamheden en ons team. Meld je snel aan!
LOOP MET ONS MEE!

ai-roundtable-mailing-hero
WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!
Ben je een ervaren accountant met een passie voor het vak en een scherp oog voor detail? Wij zijn op zoek naar een externe accountant om ons team te komen versterken. Als jij op zoek bent naar een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je carrière kunt laten groeien, dan zoeken wij jou! Bekijk hier de volledige vacature.

Ben jij al een aantal jaren werkzaam in de accountancy en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kennis maakt met onze data-analyse aanpak in de audit? Wil je jezelf ook meer ontwikkelen op het gebied van data-analyse of er alleen graag over meedenken en sparren? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als controleleider bij Coney Minds zul je een sleutelrol spelen in het plannen, coördineren en uitvoeren van verschillende projecten voor onze klanten. We zoeken naar een gedreven en resultaatgerichte professional die in staat is om teams te motiveren en hoogwaardige resultaten te leveren. Zoeken wij jou? Ontdek hier meer over deze vacature

Overigens hebben wij hiernaast nog een aantal vacatures. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer direct!
MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

DE LAATSTE BLOGS

image5_480x260
Auditen in Happy Land, verdiepen en verbreden

image6_480x260
De kracht van Business Performance Analytics

©2024 Coney Minds

No user image
Geschreven door:

Redactie