Starters

Coney Minds is ‘people minded’, dus werkplezier en –geluk staan voorop. Wij zijn op zoek naar collega’s die ons team in diverse functies komen ondersteunen. Wil je starten in de accountancy en kom je net van het VWO af, ben je (bijna) afgestudeerd aan het hbo, ben je op zoek naar een leuke werk- of stageplek? Wij komen graag met je in contact. Neem een kijkje bij de verschillende openstaande vacatures, stuur een open sollicitatie of een contactverzoek.

Meelopen bij Coney Minds

Of je nu in onze controlepraktijk, iAccountancypraktijk (samenstel) of binnen het analyticsdomein werkzaam bent, je werkzaamheden zijn sowieso divers. Vind je het nog lastig om je deze werkzaamheden voor te stellen of ben je benieuwd naar de sfeer binnen Coney Minds? Loop dan een dagje met ons mee!  

Sollicitatieprocedure

Op onze vacaturepagina zijn verschillende functies terug te vinden. Solliciteren is simpel: reageer via de button bij de desbetreffende vacature en stuur ons even je CV en motivatie. Wij nemen dan z.s.m.  contact met je op en bekijken de mogelijkheid voor een gesprek, digitaal of op een van onze kantoren in Haarlem of Rotterdam. 
 
Wil je liever nog wat aanvullende informatie voordat je op een specifieke functie reageert? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op via de contactpagina of rechtstreeks via Yuri van der Sman, Natalie Kaspers – Broekhuizen, Pieter de Kok of Onno Wouters.