Nieuwsbrief – september 2021

1-09-2021 Redactie Nieuws

NIEUWSBRIEF – SEPTEMBER 2021

CONEY MINDS INTRODUCEERT:
Rondetafel: How The Introduction of E-currency May Change The Audit Approach.
De rondetafel ‘How The Introduction of E-currency May Change The Audit Approach’ op 28 oktober 2021 is bedoeld om professionals in het Audit domein kennis te laten maken met hoe E-currency ontwikkelingen de auditvragen gaan veranderen en hoe Machine Learning hier een rol in kan spelen.
U heeft geen voorkennis nodig voor deze rondetafel; deze is toegankelijk voor iedereen, in een open sfeer. Wij zorgen er meteen voor dat u na deze meeting up-to-date bent van de laatste ontwikkelingen rondom Machine Learning en hoe E-currency auditvragen gaat veranderen. Doe mee en meld u aan.
AANMELDEN

ONTDEK HET ONBEKENDE MET MACHINE LEARNING
Of u nu lid bent van een datagedreven auditteam, een financieel manager bent of een business controller, wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze Machine Learning Journey met het Coney Minds-team.
Verder lezen

 

NBA PUBLICEERT ‘HANDLEIDING KLIMAAT’ VOOR ACCOUNTANTS
De NBA publiceert een nieuwe ‘Handleiding Duurzaamheid: Klimaat’. De uitgave biedt accountants, in welke rol dan ook, handvatten rondom het thema klimaat.De handleiding is een vervolg op de Publieke Managementletter (PML) over klimaatverandering ‘Klimaat is financieel’, die de NBA begin 2020 met name voor bestuurders en ondernemers uitbracht. Met de handleiding wordt de PML vertaald naar de dagelijkse praktijk van accountants en worden concrete handvatten geboden ten aanzien van het onderwerp klimaat.
Download de handleiding

WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!
In het Coney team zijn wij altijd op zoek naar data driven, people minded medewerkers. Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar een Manager/Externe Accountant, een Assistent Accountant in iAccountancy een Assistent Accountant in Audit en een Data-analist
Bent u of kent u onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct!
MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

ONGOING MONITORING – CONCREET RAAMWERK
Voortdurende veranderingen in wet-en regelgeving, marktontwikkelingen, technologie, de wereld om ons heen en onverwachte gebeurtenissen zoals het Coronavirus, vereisen inzicht in risico’s, prestaties en bedrijfsprocessen. Wij noemen dit ‘Ongoing Monitoring’.
Met een mix van onze data-analyse, process mining en datavisualisatietechnologie kunnen 100% van de relevante transactie- en processtromen intern worden bewaakt.

Wij ondersteunen ondernemingen met het “data driven” inrichten van een ’Ongoing Monitoring’ raamwerk. Ofwel, periodiek inzicht geven in welke interne checks & balances écht werken, waar afwijkingen zijn t.o.v. interne doelstellingen, dan wel transparant maken waar de onderneming steken laat vallen.
MEER INFORMATIE

HAPPY LAND – ONZE VISIE OP ONGOING MONITORING
Continu inzicht in prestaties, risico’s en bedrijfsprocessen.
Afwijkingen kunnen direct worden waargenomen.
We leren controllers en financials op een data driven manier “ongoing” in control te zijn voor meer transparantie en betere grip op processen, performance, risico’s en controls.
Verder lezen

LAATSTE BLOGS:

iAccountancy: groeiende ondernemers helpen

‘Saroo’

©2021 Coney

No user image
Geschreven door:

Redactie