Nieuwsbrief Juni 2022

9-06-2022 Redactie Nieuws


NIEUWSBRIEF – JUNI 2022

Beste lezer,

Het is weer hoog tijd voor een Coney Minds nieuwsbrief! In deze editie leest u over de volgende onderwerpen:
– Coney Minds publiceert het transparantieverslag,
– Wij waren aanwezig bij de Tableau Conference 2022,
– Doet u mee met het Coney Minds Beach Business Kampioenschap?
– Komt u ons team versterken?

TRANSPARANTIEVERSLAG
Onderweg naar Happy Land, lees ons transparantieverslag 2021. We zijn ons team dankbaar voor alle inspanningen in 2021, onze cliënten voor het vertrouwen en de samenwerking en we zijn trots op de stevige groei van Coney Minds in 2021!
Verder lezen

DATA DRIVEN AUDIT VAN EEN UITZENDBUREAU
Nederland loopt voorop in de wereld rondom flexibilisering van de arbeidsmarkt. Ons land is rijkelijk bedeeld met uitzendondernemingen. De één wat succesvoller dan de ander, de één nog wat klassiek georganiseerd, de ander volledig online en met groot aantal operationele systemen in de cloud. In onze auditpraktijk controleren we een aantal verschillende uitzendorganisaties.

Het interessante aan uitzendorganisaties is dat er sprake is van een prachtig verband tussen mensen inhuren en uitzenden. Ofwel, er is sprake van een (omspannende) uren- en geldbeweging die in potentie een zeer robuust fundament legt onder het interne controle- raamwerk.

MEER INFORMATIE

PIETER RENT BIJNA 27 JAAR ROND IN DE ACCOUNTANCY & ANALYTICS WERELD
De leukste blogs van Pieter van de Kok zijn verzameld in een e-book!
Verder lezen

 

TABLEAU CONFERENCE 2022
Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei vond in Las Vegas de Tableau Conference 22 plaats.

Coney Minds is met twee mensen vertegenwoordigd, Ferry Jong en ik. In dit blog neem ik u mee in de nieuwe functionaliteiten, de lessons learned en de inspiratie die we tijdens de drie dagen hebben opgedaan om nog betere inzichten in Tableau te kunnen genereren voor onze klanten!

LEES DE GEHELE BLOG

TABLEAU CONFERENCE 2022
Waar Onno jullie in zijn blog heeft meegenomen door de nieuwe functionaliteiten die eraan te komen, wil ik jullie in dit blog meenemen door mijn persoonlijke reis van de afgelopen 1,5 jaar in Tableau, met hier een daar tips & tricks en inspiratie om zelf met Tableau aan de slag te gaan.

LEES DE GEHELE BLOG

BLOG PIETER DE KOK – KAN DE ACCOUNTANTSOPLEIDING AAN HEDENDAAGSE VERWACHTINGEN BLIJVEN VOLDOEN?
Dat is niet alleen mijn vraag, maar ook de vraag van onze eigen CEA, de Commissie Eindtermen Accountancyopleiding. De CEA heeft een groep mensen benaderd om mee te denken over het futureproof maken van de opleiding. Gezien het belang van het onderwerp in een zeer krappe arbeidsmarkt, is dit iets waar iedereen belang bij heeft. Het is niet nieuw, de zorgen zijn niet nieuw, tegelijkertijd is het geen thema dat bijzonder leeft. Persoonlijk vind ik dat jammer. Ik volg het onderwijsdebat nu bijna vijftien jaar. Er is een hoop gezegd, er is veel besproken, er zijn veranderingen, maar er is ook stilstand.

LEES DE GEHELE BLOG

CONEY MINDS BEACH BUSINESS KAMPIOENSCHAP
Het Coney Minds Beach Business Kampioenschap is de sportieve en gezellige beachvolleybalactiviteit met vrienden, collega’s en relaties. Sportiviteit, vitaliteit, gezelligheid en business komen samen tijdens het evenement. In 2022 zijn we terug, op vrijdag 24 juni!

U wordt ontvangen in zomerse en sportieve sfeer bij Beach Club Rotterdam. Na een speedclinic beachvolleybal gaan we op zoek naar de beste business beachers!

De kosten voor inschrijving van een team (4 tot 6 spelers, waarvan 4 in het veld) bedragen €50,- per team. Inschrijven doe je hier!

Programma:
17.30 uur Inloop, ontvangst onder het genot van een hapje en een drankje
18.00 uur Welkomstwoord door ambassadrice Rebekka de Kogel-Kadijk
18.05 uur Speedclinic Beachvolleybal verzorgd door Rebekka & William
18.30 uur Coney Beach Business Kampioenschap 2022
20.45 uur Prijsuitreiking en borrel
Al sinds de oprichting van Beach Club Rotterdam is Coney Minds verbonden aan de vereniging en de ontwikkeling van beachvolleybal in de stad. Een onmisbare partner bij de realisatie van onze prachtige locatie! Meer informatie over deze Accountant in de Sport lees je in dit verhaal van Pieter de Kok.

AANMELDEN

WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!
In het Coney Minds-team zijn wij altijd op zoek naar data driven, people minded medewerkers. Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar een Ervaren assistent accountant iAccountancy, Manager/Externe Accountant en een Opdrachtleider

Bent u of kent u onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct of stuur de vacature door!

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

DE LAATSTE BLOGS

image5_480x260
AFM wordt meest data driven accountantskantoor van Nederland

image6_480x260
Management reporting 3.0

©2022 Coney Minds

No user image
Geschreven door:

Redactie