Data Driven NOW audits

Heeft u te maken met omzetverlies vanwege de uitbraak van het coronavirus? En maakt u gebruik van de regeling Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)? U heeft straks een controleverklaring nodig van een accountant. Dit moet zo efficiënt mogelijk uiteraard.

Wij helpen u bij het naleven van de voorwaarden voor deze tegemoetkoming. Dit doen we op een 3.0 manier zodat de KOSTEN van deze accountantscontrole zo laag mogelijk blijven. Tegelijkertijd is dit voor u een moment om kennis te maken met de data driven mindset van CONEY Accountants. Wij denken dat we KOSTEN laag kunnen houden door u te helpen met een goede interne voorbereiding. Tegelijkertijd hebben wij een geheel nieuw algoritme gebouwd om uw NOW data in te lezen en te controleren en nieuwe inzichten met uw te delen via een NOW3.0 Dashboard Report.

Met onze Audit3.0 aanpak controleren wij sinds 2005 de jaarrekeningen van verschillende Midden & Groot organisaties. Dit doen we zoveel mogelijk met de inzet van slimme data-analyse technologie.

Kiest u voor de accountantsverklaring van CONEY – dan gaan we voor u aan de slag op basis van een vaste, transparante prijs. U deelt uw data via een secured Sharefile omgeving, wij delen onze bevindingen via een controleverklaring en een free NOW3.0 Dashboard Report.

Twee manieren:

  • 1. Wij delen met u een NOW AUDIT READY FREE Vragenlijst + Checklist. U doet zelf de voorbereiding en legt de uitkomsten vast in Vragenlijst + Checklist.
  • 2. Wij beoordelen uw voorbereiding (Vragenlijst + Checklist) zonder hier kosten voor te rekenen. Bent u ‘AUDIT READY’ dan bepalen we samen of u de controle door CONEY laat uitvoeren of dat u dit bij een bestaande accountant laat doen. Aan u de keuze. Ontbreken er elementen in uw voorbereiding, dan delen wij dit ook.
Contact

 

HET TRAJECT:

1. START UW VOORBEREIDING

Download de vragenlijst + checklist hier.

Download

 

 

2. BENT U AUDIT READY?

Deel uw ingevulde vragenlijst + checklist eenvoudig via onderstaande knop!

Delen

Zorg voor een compleet NOW-dossier en wij kunnen efficiënt starten aan de vereiste controle.
Ons multidisciplinaire team van registeraccountants, data-analisten en IT-auditors staat voor u klaar.
Gebruik onze VRAGENLIJST + CHECKLIST en ontdek of een efficiënte data-driven NOW-accountantscontrole mogelijk is!

3. VRAAG OFFERTE AAN

Bent u Audit Proof en wilt u een offerte? Vraag deze hier aan:

NOW DASHBOARD

Als onderdeel van onze NOW3.0 controle zullen we een aantal inzichten met u delen in de vorm van een Free Dashboard Report NOW3.0. Onze algoritmes visualiseren ook automatisch inzichten rondom uw omzet en kosten. Deze inzichten geven wij als onderdeel van de controle aan u terug en zijn bij de vaste prijs inbegrepen.

Auditing3.0 ‘De waarde van data-analyse bij jaarrekeningcontroles’

DOWNLOAD